Şirin Kedicikler |
|
|
#1 |
|
Berna
|
Şirin Kedicikler![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
pesimistt
|
Cevap : Şirin Kedicikler![]() buna bayıLdmmm ![]() ![]() eLLerine saqLıkk :))
Cevap : Şirin Kedicikler |
|
|
#3 |
|
bukettt
|
Cevap : Şirin KediciklerSen kedilerden korkmazmıydın yaa ![]() =) Ne tatlılar alacaksın eline kulaklaırın flaan çekeceksin sinir olacak köşe köşe kaçacak ![]() =) Teşekkürler
|
|
|
|
#4 |
|
suskun
|
Cevap : Şirin Kediciklersuskun ablaları izin verirmi kulaklarını çekmene bakalım buketcim 36:sm_biggrin::sm_biggrin:gerçekten çok tatlılar ama benim nazlım daha tatlı
|
|
#5 |
|
jasmine
|
Cevap : Şirin Kediciklerhepsi birbirinden çok tatlılar paylaşımın için tşk ederim berna! |
|
|
|
#6 | |
|
bukettt
|
Cevap : Şirin KediciklerAlıntı:
![]() Çokda güzel oluyordu![]() Amaç oyun yanlış anlaşılmasın 25kuyruğuna tenekede bağlardım diyormuşum:img-tomato:Şakaydı yaa kuyruğa düğüm atılmıyor 25 25
|
|
|
|
|
#7 |
|
suskun
|
Cevap : Şirin Kedicikler 42denedin yanii kuyruğuna düyüm atılmıyor dediğine göre 23şaka şaka 25alınmıyosun inş buketcim:38:38
|
|
#9 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : Şirin Kediciklerayy yaaa ne kadar tırmalarsa tırmalasın kedilere karşı büyük bir sevgim var ![]() ![]() resimlerden kedi seçemedim ![]() ![]() hepsi birbirinden şeker :38:38:38:38teşekür ederim bernacım ![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Berna
|
Cevap : Şirin Kediciklerilginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar ![]() ![]()
|
|
#11 |
|
su perisi
|
Cevap : Şirin KediciklerAyyyyyyy hepside çok şekeeeeeerrrrrr Bayıldım yaaa, ama laf aramızda benim kedim NAZLIM hepsinden güzel![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#12 | |
|
su perisi
|
Cevap : Şirin KediciklerAlıntı:
Bende yaa, harikalar hepsi biliyormusun Teşekkürler![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|