![]() |
Ağızlı Kadayıf (Hatay) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağızlı Kadayıf (Hatay)Ağızlı Kadayıf (Hatay) Kullanılacak Malzemeler 3 su bardağı şeker 300gr tereyağ Ağız lor 500 gr kadayıf 2 çorba kaşığı limon suyu Hazırlanma Şekli Yöremin ağızlı kadayıfı: Ağız, hayvanın yavrulamasından hemen sonra sağılan ve kesilen temiz sütünün kaynatılıp koyulaşmasıyla elde edilen lordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞERBETİ: Üç su bardağı şekerle iki su bardağı su kaynatınp ineceğine yakın limon suyu koyun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|