![]() |
Çikolata Soslu Muz Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolata Soslu Muz TarifiMalzemeler • 4 adet mu • 2 çorba kaşığı toz şeker • 1 çorba kaşığı konyak • 1 çorba kaşığı kakao • 50 gr ![]() • 250 gr ![]() • 1 çorba kaşığı konyak Tarif Muzların kabuklarını soyup, ikiye bölün ![]() 1/2 su bardağı su, konyak ve şekeri çukur bir kapta kaynatın ![]() ![]() Muzları şuruptan çıkarıp servis tabaklarına paylaşırın ![]() Kalan sıcak şuruba kakao ve küçük çikolata parçalarını ekleyin ![]() ![]() Servis tabağına koyduğunuz muzların yanına vanilyalı dondurma koyun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|