![]() |
Okulda Mescit !! |
![]() |
![]() |
#1 |
alper1482
|
Okulda Mescit !!Son günlerde sürekli gündeme getirilen (okulda mescit) tartışmasına dikkat çekmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MADDE 24 ![]() ![]() ![]() ![]() Din ve ahlâk eğitim ve öğretimi Devletin gözetim ve denetimi altında yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen sizde görüşlerinizi belirtiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Okulda Mescit !! |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!tşkler alper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ee hiç bir sakıncası yok ![]() ![]() geçen gün okulun zemin katına yapılan sigara odasının mescit olması yönnde bi istek belirttik sınıf öğretmenimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dj_speedy24
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!Bence mescitin olmasında tabiki bi sorun yok AMA o okulda kütüphane bilgisayar odası deney yapılabilecek yer bunlar olduktan sonra olması gerekir diye düşünüyorum sonucta okula bilgi edinmek için gidilir öğrenciler ibadetini cami'lerdede yapabilir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!Alıntı:
ewt doru ama tenefüslerde filan dışarı çıkamıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() görüş için tşkler ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
alper1482
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!Yorumlarınız için çok teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
punisher
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!Ben kendimden bir örnek vereyim; Askerlik yaptıgım gemi 1964 yapımı bir Alman mayın gemisi idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!İran çok güzel bir ülke değil mi?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
cansel
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!bencede okullarda mescit olmasının bir sakıncası yok sonuçda isteyen girer namazını kılar isteyen kılmaz bu bu kadar basit
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
zhr_4943
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!bencede bir sakıncası yok olsa daha iyi olur benim yorumum bu paylaşım içn tşk ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!haklı aslında yanlış aksettirilmesine bende kızıyorum bence hiç bir sakıncası yok o karşı çıkan öğretmenleride allah ıslah etsin diyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
su perisi
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!bende okula sigara içme odası yapanlara anlam veremedim; bırakın öğrenci sigara içmeyiversin, bırakın isteyen öğrenci ibadetini yapabilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eness
|
![]() Cevap : Okulda Mescit !!bncde bırkn ibdet ypblsnler bu dnya da ibdt lzımmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Okulda Mescit !!İran çok güzel bir ülke,çünkü bizim gibi ABD uğruna değerlerinden vaz geçmedi ![]() Yine gazetelerde okumuştuk bir okulda kilise olduğuyla ilgili,incil dağıtıldığıyla ilgili,Faransa çok güzel bir ülke değil mi,yada Lenin Rusya'sı?
![]() |
|