![]() |
Bavyera Usulü Erikli Tatli (Alman Mutfagi) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bavyera Usulü Erikli Tatli (Alman Mutfagi)Malzemeler: tarçın 150 gram şeker 300 gr un pudra şekeri 60 gram maya 1 ![]() 100 gram şeker galeta unu 2-3 adet yumurta bıraz tuz 300 ml süt 100 gram tereyagı maya, şeker ,un ve yumurtaları bir kaba katıp karıştırın sonra ıçıne sıcak sütün ıçınde tereyagını da erıtıp aynı kabın ıçıne katıp tekrar ıyıce karıştırın ![]() ![]() Margarınle fırın tepsısını yaglayın daha sonra hamuru ınce bır sekılde açıp tepsıyı kaplayacak şekılde yerleştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsıyı 180 derecedeki fırına verin yaklaşık 20 dakıka pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|