Kestaneli Toplar Tatlısı Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestaneli Toplar Tatlısı Tarifi YapılışıKestaneli Toplar Tatlısı Tarifi Kestaneli Toplar Tatlısı Yapılışı Kestaneli Toplar Tatlısı Kullanılan Malzemeler Toz haline getirilmiş 2,5 paket çikolatalı bisküvi 1 portakal kabuğu rendesi 1 portakalın suyu 250 gr kestane ezmesi1 avuç dövülmüş ceviz Tatlının Yapılışı Bu malzemeleri iyice karıştırın Yarım çay bardağı sütü azar azar ekleyerek hamur haline getirin Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayin Bu topları erimiş çikolataya bandırıp dilerseniz antepfıstığı ya da hindistancevizinde yuvarlayabilirsiniz![]() |
|
|
|