Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baklava, hamurunda, levrek, tarifi, yapılışı

Baklava Hamurunda Levrek Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baklava Hamurunda Levrek Tarifi Yapılışı



Levrek Tarifi - Baklava Hamurunda Levrek Nasıl Yapılır - Baklava Hamurunda Levrek Malzemeleri





Baklava Hamurunda Levrek

Malzemeler

1 adet levrek balığı fileto
2 adet soğan
50 gram beyaz etli balık
50 gram krema
4 yaprak hazır baklava hamuru
15 gram Bizim Mutfak Teremyağ
2 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
1 adet yumurta

Hazırlanışı

Filetoyu geniş bir tavada Teremyağ ile her iki tarafını kızartın Beyaz balık eti ve kremayı mutfak robotunda macun kıvamında ezin Soğanları soyup piyazlık doğrayın ve zeytinyağı ile ayrı bir tavada sote edin Ocaktan alıp ılınmaya bırakın Baklava hamurlarını un serpilmiş tezgaha yayın Üzerine sırasıyla balık macununun yarısını sürün, levrek filetoyu yerleştirin, sotelenmiş soğanı serpiştirin ve en son olarak da kalan macunu sürün Hamuru özenle rulo şeklinde sarın Üzerine fırça yardımıyla yumurta sarısından sürün 180 dereceli fırında 12 dakika pişirin Fırından alın İsteğe göre kaşık salatası, zeytinyağı ile marine edilmiş roka yapraklarıyla süsleyin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.