![]() |
Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar Tarifi YapılışıAvokado Göbeğinde Ahtapot Tartar Tarifi - Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar Yapılışı - Ahtapot Nasıl Yapılır - Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar Malzemeleri 4 KİŞİLİK KULLANILAN MALZEME Avokado 2 adet Ahtapot 500 gr ![]() Zeytinyağı 4 kaşık Fesleğen 4–5 yaprak Tuz 1 tutam Karabiber 1 tutam Limon 1 adet Yörsan labne peyniri 4 çorba kaşığı Yörsan Krema 2 çorba kaşığı Yenilebilir çiçek 1-2 tutam HAZIRLANIŞI Ahtapotları haşlıyoruz, daha sonra dilim dilim kesiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|