Şiir Yazalım |
|
|
#1 |
|
kar cicegi
|
Şiir Yazalımarkadaşlar bu oyunda herkes bi alttakine bi isim yazacak ve ondan yazdığın isim için baş harfleriyel başlayan bir şiir yazmasını isticen alttakide şiiri yazıp o da bi isim söylicek mesela ayşe A şk başa gelmiş ne fayda Y emem içmem bir daha Ş ifa olsada canıma E lveda hayat elveda canan hadi bakalım sıra sizde ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
bessraa
|
C anımı aldın gönülden A şkın düşmess dilimden N e yaparın sensiz benn A hh snsizligi bir bilsen N olur bana dönsen hadde bnm adımdan yasın baqalım BESRA ;) |
|
|
|
#3 |
|
Gözyaşı
|
Beni bu hayatta Ellerimi dokunacak ve tutacak Sevenlerim olsaydı Renki gözlerine bakacak Aşıklar sana hasret kalırdı Nadir ismi hadi bunu yazın
|
#4 |
|
tatia27
|
Ne zaman seni düşünsem Ansızın bi sızı gelir kalır içimde Dilim varmaz kimseye bitti artık demeye İnan bir gün biterse ne sen ,ne de Rengi solmuş gülün kalacak bende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VALLA DAHA İİSİ CAN SAGLIGI ![]() ![]() ![]() (ŞENAY)
|
#5 |
|
mate
|
Şimdilerde sessizlikteyimm ![]() ![]() ![]() Ezbere okunan bir şiirin Nadiren gidilen bir yerin En sonundayım ![]() ![]() ![]() Yardan ayıran bi uçurumun kenarındayım ![]() ![]() ![]() başak |
|
|
|
#6 |
|
Gözyaşı
|
Ben ne acılar gördüm Ama sevgilerde var Şevkatle yaklaşan Annelerde var Küçük dünyada gördüğüm ne hayatlar var binlerce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cevdet![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 | |
|
tatia27
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neyse eline saglık valla harika olmuş![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gözyaşı
|
şaiir lerdir sevenleri anlatan Ezgilerdir hayatı anlatan Nefistir bir ömür yaşatan Az gelir bir ömrü anlatmaya yaşamak gerekir nergiz |
|
|
|
#9 |
|
bluemoonlight
|
N e oldu sımsıcak ellere ![]() ![]() ![]() E bediyen benimdi hani gözlerin ![]() ![]() R iyakar oldun,riyakar yüreğin, G özlerin bakmıyor seviyorum dercesine İ lmek ilmek akıyor gözlerimden yaş Z iyan oldu,ziyan ettin beni ![]() Yüreğimi![]() ![]() ___SAMET___ |
|
|
|
#10 |
|
Gözyaşı
|
semeya uçurduğum kuşları aşıklara aşıklara hediye ettim mehtaptaki kızıl güneşi ellerine hediye ettim tarihide kalbinde fet ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ferdi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
bluemoonlight
|
Feri sönmedi gözlerimin gitsen bile ![]() ![]() Ey yar duyacaksın sesimi sende Rahat bırakmayacak Seni kalp atışlarım Düşman olacak sana göz yaşlarım ![]() ![]() İnanamayacakSın ben miyim bu Sevginin Sahibi ___EBRU___ |
|
|
|
#12 |
|
Gözyaşı
|
Esen rüzgarda seni tanımak bulutlutları sürüklediği gibi seni bana sürükler razıysan bu hayatın akışlarına umutlarımda var benim senin için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() helin![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
bluemoonlight
|
h ayat ne gariptir değil mi sevgili! e bediyen seveceğim diyen yürekler l ime lime olmuş gidişlerle,terkedişlerle i syankar olmuş yürekler ![]() ![]() n acizane hediyemdir bu gözyaşlarım da Sana ![]() ![]() ![]() ![]() nEvİn![]() ![]()
|
|
|
|
#14 |
|
Gözyaşı
|
Nerdesin güzel gözlüm evini mi arıyorsun sen var mıdır sana sevgisini gösteren istemem o zaman bu hayatı ne acıdır sensizliğin acısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aylin![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#15 |
|
bluemoonlight
|
A h edip duruyorum,anlamıyorum kalbimi y okluğunun acısı vurmuş yüreğimin kıyılarına l ütuf mudur bilmem bu acılar senden bana_? i lmek ilmek akıyor yaşlar gözlerimden n edendir bilinmez neden bu çileler_? HAYAT |
|
|
|