![]() |
Ballı Tavuk Mahmudiye Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ballı Tavuk Mahmudiye Tarifi YapılışıTavuk Mahmudiye Tarifi - Ballı Tavuk Mahmudiye Nasıl Yapılır - Ballı Tavuk Mahmudiye Malzemeleri Ballı Tavuk Mahmudiye Malzemeler Tavuk 1,5 kg ![]() Soğan (1 adet orta boy) 65 gr ![]() Bal (1 çorba kaşığı) 40 gr ![]() Kuru kayısı 150 gr ![]() Soyulmuş iç badem 100 gr ![]() Rezaki üzümü (1 avuç) 75 gr ![]() Margarin (2 çorba kaşığı) 80 gr ![]() Limon suyu 1 adet Tarçın (2 çay kaşığı) 30 gr ![]() Tuz (1 çay kaşığı) 10 gr ![]() Su ½ lt ![]() Dereotu 1 sap Hazırlanışı Tavuğu alev üstünde alazlayın, içini boşaltın ve sekize bölün ![]() Kalın altlı tencerede 40 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|