Kimyonlu Hindi Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kimyonlu Hindi Tarifi YapılışıKimyonlu Hindi Tarifi - Kimyonlu Hindi Yapılışı - Kimyonlu Hindi Nasıl Yapılır - Kimyonlu Hindi Malzemeleri ![]() İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Kalça Kuşbaşı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet küçük boy soğan (ince kıyılmış) 3 diş sarmısak 1 çay kaşığı kimyon Tuz (arzu edilen miktarda) Zeytinyağını ısıtıp, soğan ve sarmısağı katın Orta ateşte ve karıştırarak, soğanlar yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 3-4 dak soteleyin![]() Karıştırmaya devam ederek etleri ekleyin Kimyon serpip, 5-6 dak soteleyin![]() Ateşi kısın Tuz serpip, hafifçe karıştın Üzerine kapak kapatıp, etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 6-7 dak daha pişirin![]() Sıcak olarak arzu ettiğiniz sebze sote ile birlikte servis yapın
|
|
|
|