![]() |
Nohutlu Kapama Tarifi - Nohutlu Kapama Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nohutlu Kapama Tarifi - Nohutlu Kapama YapılışıNohutlu Kapama Tarifi - Nohutlu Kapama Yapılışı - Nohutlu Kapama Malzemeleri Malzemeler : ( 12 kişilik) 500 gr kuzu kuşbaşı et veya kemikli kuzu kol 2 adet kuru soğan 20 adet Arpacık soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası 3 Su bardağı pirinç 2 su bardağı haşlanmış nohut 1 çay kaşığı tane karabiber 2 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı Tuz, karabiber Hazırlanışı: Pirinci ılık Tuzlu Suyun içersinde 10 Dakika kadar bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|