![]() |
Piliç Tas Kebabı Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Tas Kebabı Tarifi YapılışıPiliç Tas Kebabı Tarifi - Piliç Tas Kebabı Yapılışı - Piliç Tas Kebabı Nasıl Yapılır - Piliç Tas Kebabı Malzemeleri 1 adet yağlı piliç 1 tane sakız kabağı veya patlıcan 200 gr fasulye veya bamya 2 adet soğan 1 çay bardağı sıvıyağ Karabiber kırmızıbiber Kimyon Tuz Piliç parçalara bölünüp bıçakla etleri kemiğinden ayrılıp kuşbaşı şeklinde doğranır ![]() Soğanlar ince ince doğranır ![]() ![]() Bir iki saat bekletilip kanlı suyu çıkmışsa süzdürülür ![]() ![]() ![]() ![]() Fasulyeler ayıklanıp iki parmak kalınlığında doğranır ![]() ![]() ![]() Sebzeler tencereye ilave edilip kısık ateşte pişmeye bırakılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|