![]() |
Keşam Çorbası Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşam Çorbası Tarifi YapılışıKeşam Çorbası Tarifi Keşam Çorbası Yapılışı Keşam Çorbası Keşam Çorbası Malzemeler: 1 çay bardağı köftelik bulgur, 1/2 çay bardağı irmik, 400-500 gr süzme yoğurt, 1 lt su (6 su bardağı), 3-4 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı tereyağı, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz, 1/2 çay kaşığı karabiber ![]() Yapılışı: Süzme yoğurdun üzerine su ilave edilerek iyice ezilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|