Sultan Sarma Bonfile Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sultan Sarma Bonfile Tarifi YapılışıSultan Sarma Bonfile Tarifi-Sultan Sarma Bonfile Yapılışı- Sultan Sarma Bonfile-Sultan Sarma Bonfile Malzemeleri ![]() Malzemeler 1 Adet Bonfile 1 Çorba Kaşığı Kıyma 10 Adet İç Antep Fıstığı 1 Tatlı Kaşığı Kıyılmış Pastırma 1/2 Çorba Kaşığı Tereyağı Kıyılmış Dereotu Yemegin Yapilisi Ön hazırlık olarak, bonfileyi iyice dövün İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin Daha sonra içe doğru sarın![]() Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp eritin İnce ince doğranmış 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun Kaşıkla karıştırarak, birkaç dakika tavada tutup, çıkarın![]() Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin Üzerine tavada kızarttığınız pastırmayı koyun Dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın
|
|
|
|