![]() |
La Doncella 500 Yıldır İstifini Bozmadan Oturuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() La Doncella 500 Yıldır İstifini Bozmadan Oturuyorİnkalılar tarafından tanrıları için kurban edildiğinde henüz 15 yaşındaydı ![]() Kurban etme ritüelinin üstünden tam 500 yıl geçmiş olmasına rağmen yüzünün ifadesi, hüzünlü gözleri ona bakanların kanlarını donduruyor ![]() Arkeoloji tarihine "La Doncella" ismiyle geçen küçük kızın cesedi Arjantin'deki High Mountain Arkeoloji Müzesi'nde bugüne kadar bulunmuş en eski ve en iyi korunmuş cesetlerden biri olarak sergileniyor ![]() Beyni, derisi, saçları tam olarak korunmuş olan La Doncella'nın cesedi 1999 yılında bulunduğunda, yanında iki çocuğun cesedi daha vardı ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : La Doncella 500 Yıldır İstifini Bozmadan Oturuyor |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : La Doncella 500 Yıldır İstifini Bozmadan Oturuyorgerçekten çok ilginç eski uygarlıkların yaşam tarzları gerçekten çok farklı ve değişik ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : La Doncella 500 Yıldır İstifini Bozmadan OturuyorEvet geçekten de çok ilginç! ![]() ![]() Vaktini ayırıp baktığın için sağol obsinate ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
blackflow
|
![]() Cevap : La Doncella 500 Yıldır İstifini Bozmadan Oturuyorfarklı bir durum ama çok enteresan ve güzel eline sağlık
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : La Doncella 500 Yıldır İstifini Bozmadan OturuyorDeğerli vaktinizi ayırıp baktığınız için tşkler! ![]() ![]() ![]()
|