![]() |
Kereviz Saplı Tavuk Tarifi - Kereviz Saplı Tavuk Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kereviz Saplı Tavuk Tarifi - Kereviz Saplı Tavuk YapılışıKereviz Saplı Tavuk Tarifi - Kereviz Saplı Tavuk Yapılışı Malzemeler : ( 8 kişilik) 3 adet tavuk göğüs eti (bonfile edilmiş) Yarım demet Kereviz sapı 2 tatlı kaşığı tereyağı 500 gr küçük boy patates (haşlamalık) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı tane karabiber Terbiyesi için; 1 adet Limonun suyu 1 yemek kaşığı un 4 yemek kaşığı hazır süt kreması Hazırlanışı: Önce patatesleri yıkayın, kurulayın, birkaç yerinden iğneyle delin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ) |
![]() |
![]() |
|