![]() |
Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi YapılışıKremalı Mantar Soslu Bonfile tarifi - Kremalı Mantar Soslu Bonfile nasıl yapılır MALZEMELER * 750 gr ![]() * 2 kaşık zeytinyağı * Tuz, pulbiber, karabiber, kekik Sos malzemesi; * 200-250 gr ![]() * 200 ml ![]() * 1 su bardağı süt * 1 yemek kaşığı tereyağı * 1 yemek kaşığı un * 1 tatlı kaşığı yenibahar * Karabiber, tuz ![]() TARİF Etleri; zeytinyağı, kekik, pul biber ve karabiber ile karıştırıp yarım saat kadar buzdolabında dinlendirin ![]() ![]() ![]() ![]() Sosunu hazırlamak için; Mantarları yıkayın ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tavada tereyağını eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mantarlı sosu etle birlikte servise sunun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|