![]() |
Pırasalı Kış Türlüsü Tarifi - Pırasalı Kış Türlüsü Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pırasalı Kış Türlüsü Tarifi - Pırasalı Kış Türlüsü YapılışıPırasalı Kış Türlüsü Tarifi Pırasalı Kış Türlüsü Yapılışı Pırasalı Kış Türlüsü Malzemeleri Pırasalı Kış Türlüsü (2 Kişilik) Malzemeler ½ Çorba Kaşığı Margarin ½ Çay Bardağı Sıvı Yağ 150 gr Kıyma 1 Adet Soğan 1 Adet Havuç 1 Adet Kereviz 2 Adet Orta Boy Pırasa 1 Adet Patates ½ Çorba Kaşığı Salça 3 Diş Sarmısak Tuz Yemeğin Yapılışı Tencereye margarini ve sıvı yağı alıp, kızdıralım ![]() ![]() ![]() Havucun kabuklarını bir bıçak yardımıyle kazıyalım ve küp şeklinde doğrayalım ![]() ![]() ![]() 3 dakika sonra 1 cm aralıklarla doğradığımız pırasaları ekleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AFIYET OLSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|