Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, bulunduğum, sensin, şehrin

Artık Adı Sensin Bulunduğum Bu Şehrin

Eski 03-26-2008   #1
gülgüzeli

Artık Adı Sensin Bulunduğum Bu Şehrin

Günün birinde HzYusufu bir kadın görür,ona gönül verirİçini onu bir daha görememe telaşı sararBir şey hediye etmek ister ve bu hediyenin ayna olmasına karar verir,kendisinden daha güzel bir şey olmadığını düşündüğünden dolayıOnun böyle tarifsiz güzelliğinin olduğundan söz edilirSen de tıpkı bu anlatılanın emsalisin
Yusufum
Adının güzelliğini hakkıyla taşıyan sevdiğimTüm güzellikler seninle bütünleşmiş bir halde gözümdeHerkesten ,her şeyden ayrı bir yerin var gönlümdeBeni kırmaya kıyamayansın senbana değer veren ,hep yanımda olansın senBaşkasında yarım kaldığın için,sevdama karşılık bulamadığımsın senne olur sen de sev diyemediğimsin senSevilmeden sevmenin zor olduğunu düşünürdüm hep ,her fikrimi değiştirensin Çünkü biliyorum ne zaman ihtiyacım olsa-iki şehir arasındaki onca uzaklığa rağmen-bana en yakın mesafesinHer çağırdığımda imdadıma yetişensinSen her şeysinEn sevdiğimsinHer an duacınım seninyüreğin hiç dert görmesin [küßra]030508

Ben
Yaşanmış anılara değil de ,seninle yaşanmasını hayal ettiğim her şeye ağlıyorum şimdi
Sen Sakarya caddesini hiç bilmezsin ama haberin yok aslında hep oradasın
Her gün senin varlığını düşünerek geçiyorum oradan
Sen hiç hissetmezsin ama ben hep umutlarıma sarılıyorum yokluğunda sanki sen varmışçasına,sana sarılıyormuşçasına
Sen buradan çok uzaklarda soluklanırken , aslında bu şehirde yankılanıyor senin başkalarına seslenişlerin
Sen Ankara’da görmek istediğim her yerdesin
Her an olmanı istediğim hallerdesin
Adını anmadan geçtiğim tek bir kaldırım kalmadıHepsi ismini ezberlediTüm şehir senin varlığından haberdar
Eminim sana saçma gelecek ama her gördüğüm kuşla sana selam gönderiyorum
Beni hiç aramayacağını bildiğim halde,her telefonu sen diye açıyorumHer gelen güzel mesajı senden gelmiş olduğunu düşünerek okuyorum

Sonra
Sonra akşam oluyorHer gece yine hayalini gerçek gibi yaşadığımın farkına varıyorumUyandığım her rüyanın ardından kabuslara hazırlanıyorum
Ağlıyorum
Ağlıyorum ama aynı zamanda yüzümde anlamsız bir tebessüm varGülmeliyim diyorum ,
Üzülürsem O benden çok üzülürUnut! Hatta utan artık onu sevginle rahatsız etmiş olduğun için diyorum kendi kendime

Karşılığı olmadığında sevmekten vazgeçilmeliymiş canını yok yere yakmamak adına
Evet sevdiğim ben de vezgeçtimAma daha fazla canımı yakmayayım diye değil , canını yakmaktan korktuğum için

Vazgeçiyorum senden [bir türlü vazgeçemediğim]
Vazgeçiyorum en sevdiğim…
Vazgeçiyorum hayal olmuş tek gerçeğim

-kübra-
150308

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com