![]() |
RengarenK Bahçede Laleleri Yeşerten Suyumuz..... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
RengarenK Bahçede Laleleri Yeşerten Suyumuz.....Örtümün içinde omuzlarımdan aşağı düşürdüğüm hicabımı Ayaklar altına almak istediler Haaa? Dillerinde isyan lakırtıları boş ve yersiz zevzekliktir Aşıkların nefesi yakıcıdır Şimdi ise örtüsüne aşıkların dillerindeki tek lahza “RABBİMİ TENZİH EDERİM” Ben lütuf suyumu namazıma, orucuma, giydiğim hicabıma döktüm Hemde tane tane ve her bir damlasını Saklı kalmasını istediğimi neden neden açığa çıkarmak için uğraşırlar ki? Sersemleyip şaha kalmışların örtümü karalamarı kolay Haaa? Çetin azap gelecek feleğinizi şaşırtacak unuttunuz demi? Görüyorum ki kendilerini beyhude bakışlardan koruyan küçük yaşta hicabına sarılan gon caların nurlu yüzlerinde görüyorum! Dillerinden dökülen zikir nağmelerini Ey örtüme değersiz bir gözle bakanlar? Sizin bana verdiğiniz tek şey Odunun yanma sesindeki hararettir Kan içen bıçağını okşuyor Hicabın hakkı çıkıyor Daha bir nefret doğuyor bu inkarcılardan Çünki Siz? Gül bahçesindeki olgunluk kokusunu alamamışsınız Hicabın ayıptan uzak bir ışık olduğunu göremiyorsunuz!!! Hırsız geceyi ister, gündüzü değil Dünyayı aydınlatan ışıktır hicap Başuna uğraşmayın geceyi isteyenler Hicab gündüzdür ve hiç sönmiyecek olan ALLAHIN NURUDUR Göremiyorsunuz değimli saman yiyen merkebler? Kabe lutuf evidir, hicabım ise tabiatın sır evi Toprağın üzerindeki kıvılcımlı ateşten de daha mağdursun gözümde Hicabım değil HİCABIMIZ gökyüzüne vuran meşaledir Şükürdür ![]() ![]() Niyettir… Hakka yakınlıktır ![]() ![]() Rengarenk bahçede laleleri yeşerten sudur Berrak ve tatlı Herkesin ulaşmak istediği ama kutusunda gizli olan mücevherdir Allah’tan emredileni yüreğimde sakladığım definemdir Semalara sefa olan taptaze kokudur Fatımanın (as) kendisini namahremlerle konuşurken arasında tuttuğu perdedir Edebinden amanın karşısında bile çarşafını başına alan hayadır Rengarenk bahçede laleleri yeşerten tatlı suyum değil SUYUMUZDUR ![]() ![]() ELAHAMDULİ'L LAHİ RABBİ'L ALEMİN alıntı
|