Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hoşluğunla, kal, mutlu, sevgili

Mutlu Ol,Hoşluğunla Kal Sevgili

Eski 03-22-2008   #1
hayalet

Mutlu Ol,Hoşluğunla Kal Sevgili

Mutlu Ol, Hoşluğunla Kal Sevgili

Bilirim sen şiir eken birisin,
ektiğin şiirden kim ne alır bilemezsin,
bunu kısıtlayamazsın da
Biri coşkusuna karışır,
biri hüznünden alır yazdıklarının
Kimi de beğenmez ki;
her okuyanın ne hissettiğidir şiir

Beni tamamen değilse de yeterince anlayabildiğini sanıyordum Ancak; öyle anlar oluyordu ki anlamakta, anlamlandırmakta zorluk çekiyordun Yanlış anlaşıldığımı düşünüyordum zaman, zaman Bugün de böyle bir yanlışlığı düzeltmekti amacım Çok düşündüm seni arayıp, aramama konusunda; seni rahatsız eder miyim kaygısıyla Derler ya "her şeyde bir hayır vardır", bu yanlış anlama da bir hayır olacakmış sana

O an senden duyduğum sözler içimi acıttı sevgili !
O sözlerin anlatıyordu ki, bir başkasına karışmış gönül selin, bir şeyler hissetmeye başlamışsın

Oldum olası biliyordum sana yakınlaşmak isteyenlerin varlığını Onların hiçbirini senin duymamış olmandı benim için önemli olan Bu kez senin de hissediyor oluşun farklı kılan oldu şimdiyi
Bu bir kıvılcım demekti Bir kıvılcımın, yangına neden olabileceğini biliriz ikimiz de Sözlerin doğruladı ki yetmedim, yetemedim ben sana sevgili

Çok çabaladım bilirsin sevdamızı yaşatmak için
İki ileri, bir geriydi gidişim fakat sonuç bir ileriydi
Ve emindim ki durumumuzu hep ileri hale getirecektim, ama süre bir ay olurdu, ama bir yıl, ama iki yıl Hiç acelem yoktu
Zamanın verdiği olanaklarla, sen kendini hazır hissettiğinde, tozlarını silkip, kirlerini akıttığında; tüm güzellikleri yaşayacaktım seninle

Bilirsin, aşka inanan biri değilim, çok da kolay güvenip, sevdalanmam Bu kez yakaladığım sevdamı elimden geldiğince uzun süre, hatta yaşamım boyunca yaşayıp, yaşatacaktım Sana güvenmiştim, her yönden dürüsttün Ben de sana bugünümle eğri olamayacağım gibi geçmişte yaşadıklarımla da eğri olamazdım Tüm gizlerimi paylaştım seninle
Hangimiz hata yapmadık ki dünlerde
Güven ve dürüstlük temel olduktan sonra aşamayacağımız engel olmadığını düşünüyordum
Düşünüyordum da sevgili, gündeme bir yanardağ düştü

Ben sevenim herşeyiyle bana ait olsun isterim,
paylaşmayı sevmem, bilemem Tüm yüreğiyle,
tüm gönül seliyle bende dursun isterim
Bir başkası karışırsa hissederim; o kişiyi senden önce hissetmem de bunun göstergesiBu hissetmek de değildi aslında sadece bir tesadüftüSenin gerçek duygularını da bu tesadüf ortaya çıkardı ne yazık ki
Bu durumda benim çekilmem en doğrusu aradan
Senin hislerine takoz olamam Ne kadar sevsem de,
sevdiğim kişi bir başkasına kaydıysa bana durmak yakışmaz arada

Gülün bir kez daha soldu sevgili,
bu kez bir mevsimlikmiş açışı
Şimdi dolunayın ışığı sarsın seni

Bunları yazmak o kadar zor ki böylesi severken
Baktığım, sevdiğim, doyamadığımdın sen
Kırıcı, acı bir söz de duymadım senden
Şimdi, yazgıma kahroluyorum, sana yok sitemim, öfkem Öfkenin, kinin yıkamayacağı şey yok yaşamda
İsterim sevgin yaşasın benimle, tek kişilik aşkta

Zaman ne alır, ne verir bilemeyiz,
dilerim doğrudur gittiğin adres
Yaralarını kapa, tozunu silkele ve koş O'na
Mutluluğu hakeden birisin sen sevgili,
mutlu ol diliyorum hoşluğunla

(alıntı)

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com