![]() |
Mutlu Ol,Hoşluğunla Kal Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Mutlu Ol,Hoşluğunla Kal SevgiliMutlu Ol, Hoşluğunla Kal Sevgili ![]() ![]() ![]() Bilirim sen şiir eken birisin, ektiğin şiirden kim ne alır bilemezsin, bunu kısıtlayamazsın da ![]() Biri coşkusuna karışır, biri hüznünden alır yazdıklarının ![]() Kimi de beğenmez ki; her okuyanın ne hissettiğidir şiir ![]() Beni tamamen değilse de yeterince anlayabildiğini sanıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O an senden duyduğum sözler içimi acıttı sevgili ! O sözlerin anlatıyordu ki, bir başkasına karışmış gönül selin, bir şeyler hissetmeye başlamışsın ![]() ![]() Oldum olası biliyordum sana yakınlaşmak isteyenlerin varlığını ![]() ![]() ![]() Bu bir kıvılcım demekti ![]() ![]() ![]() Çok çabaladım bilirsin sevdamızı yaşatmak için ![]() ![]() ![]() İki ileri, bir geriydi gidişim fakat sonuç bir ileriydi ![]() Ve emindim ki durumumuzu hep ileri hale getirecektim, ama süre bir ay olurdu, ama bir yıl, ama iki yıl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanın verdiği olanaklarla, sen kendini hazır hissettiğinde, tozlarını silkip, kirlerini akıttığında; tüm güzellikleri yaşayacaktım seninle ![]() ![]() ![]() Bilirsin, aşka inanan biri değilim, çok da kolay güvenip, sevdalanmam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangimiz hata yapmadık ki dünlerde ![]() ![]() ![]() ![]() Güven ve dürüstlük temel olduktan sonra aşamayacağımız engel olmadığını düşünüyordum ![]() Düşünüyordum da sevgili, gündeme bir yanardağ düştü ![]() Ben sevenim herşeyiyle bana ait olsun isterim, paylaşmayı sevmem, bilemem ![]() tüm gönül seliyle bende dursun isterim ![]() Bir başkası karışırsa hissederim; o kişiyi senden önce hissetmem de bunun göstergesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu durumda benim çekilmem en doğrusu aradan ![]() ![]() ![]() Senin hislerine takoz olamam ![]() sevdiğim kişi bir başkasına kaydıysa bana durmak yakışmaz arada ![]() Gülün bir kez daha soldu sevgili, bu kez bir mevsimlikmiş açışı ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi dolunayın ışığı sarsın seni ![]() ![]() Bunları yazmak o kadar zor ki böylesi severken ![]() ![]() ![]() Baktığım, sevdiğim, doyamadığımdın sen ![]() Kırıcı, acı bir söz de duymadım senden ![]() Şimdi, yazgıma kahroluyorum, sana yok sitemim, öfkem ![]() ![]() İsterim sevgin yaşasın benimle, tek kişilik aşkta ![]() Zaman ne alır, ne verir bilemeyiz, dilerim doğrudur gittiğin adres ![]() Yaralarını kapa, tozunu silkele ve koş O'na ![]() ![]() ![]() Mutluluğu hakeden birisin sen sevgili, mutlu ol diliyorum hoşluğunla ![]() ![]() ![]() ![]() (alıntı)
![]() |
|