Neden..? |
|
|
#1 |
|
hayalet
|
Neden..?Kalplerimizi birleştirseydik belki istediklerimizi elde edebilirdik Daha çok sevebilirdik sevilebilirdik İçimizdekiler, içimizde kaldi Disariya vurabilseydik belki anlaşılabilirdik, anlaşabilirdik Birbirimize hissettiklerimiz insanların bize hissettiklerinden o kadar fazlaydı ki![]() ![]() Ah, bir düşünebilseydik Eminim o zaman birbirimize bağırmak zorunda kalmazdık![]() Bir insani sevebilmek o kadar kolay ki ![]() Onu anlayabilmek Yalnızca iyi taraflarını görür ve diğer taraflarını boş verirsin Ama bir o kadar da kolay bir insandan nefret etmek Sevebildiğin kadar çok seversin sonra sevecek bir yönü kalmadığını görürsün![]() Biz de birbirimizi ilk önce sevebileceğimiz kadar çok sevdik Birbirimize kucak dolusu sevgi sunduk Ama yalın bir sevgi Anlayıştan, düşünceden, mantıktan uzak bir sevgi![]() Düşünmeden sevdik biz birbirimiz Ne dün önemliydi bizim için ne de yarin Sadece bugünü yaşadık Neler yapmadık ki ? Bazen ben bir çocuk oldum bazen de sen Bazen ben çocuklar gibi ağladım bazen de sen Ama ağlarken bile sessizdik Aramızdaki sukuneti hiç bir şeyin bozmasına izin vermedik Neden ? Neden konuşmadın benimle ? Neden ben seninle![]() ![]() ?Birbirimize söyleyeceğimiz o kadar çok şey varmış ki, simdi anlıyorum ![]() Son karşılaşmamızda bile sessizdik Birbirimize istediğimiz kadar bağıramadık bile Tıpkı istediğimiz kadar yaşayamayacağımız gibi Aslında ne kadar da masumdun ölümü kucaklamaya hazırlanırken ”Severek ölüyorum, seni severek![]() ” demiştin Ama ben bir şey söylememiştim Simdi söylüyorum : “Sen severek ve sevilerek öldün ”Elimde olsaydı seni kurtarırdım ama yapabileceğim hiçbir şey yoktu Seni unutmayacağım(alıntı)
|
|