![]() |
Anal İlişkiye Girmiş Zina Etmiş Olurmu - Ters İlişki Günahmı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anal İlişkiye Girmiş Zina Etmiş Olurmu - Ters İlişki GünahmıAnal İlişki - İslamda Ters İlişki - Ters İlişkiye Girmek Günahmı Soru: Ben eski sevgilimle ters ilişkiye girdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Bir defa ters ilişkiye girdim ve çok pişman oldum ![]() ![]() ![]() Cevap: Evet, affı vardır ![]() Çünkü o zaman o günaha başka birini şahit yapmış olur ![]() ![]() ![]() Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu: “Günahtan tevbe eden, günahı olmayan gibidir ![]() İbni Mace: 4250 Allahu Teâlâ şöyle buyuruyor: “Ancak kim tevbe eder, iman eder ve salih amel işlerse, işte onlar cennete girerler ve hiçbir şekilde zulme uğramazlar ![]() “Anal ilişkiye girmiş zina etmiş her türlü günaha batmış bir genç, samimi bir tevbe etse tevbesi kabul olmaz mı? Bir hadiste: ‘Anal ilişkiye girenlerin tevbesi kabul olmaz! Allah onlara rahmet nazarıyla bakmaz! İbadetleri 40 yıl kabul olmaz! Şehadetleri kabul olmaz! Ebedi cehennemde kalırlar! İmanı gider ![]() Bu hadisi sahih midir? Allah (Azze ve Celle) Zümer suresinde tüm günahları affedebileceğini buyuruyor! Ne olur Allah rızası için samimi bir cevap istiyorum ![]() ![]() ![]() Cevap: Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in böyle bir sahih hadisi yoktur! Tevbe edildiğinde, Allah-u Teâlâ’nın kabul etmeyeceği hiçbir günah yoktur |
![]() |
![]() |
|