![]() |
Kendinizi Namazla İlgili Bilinçlendirin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendinizi Namazla İlgili BilinçlendirinKendinizi Namazla İlgili Bilinçlendirin Bunu en başta kitap okuyarak yapmalısınız ![]() Bu kitapların en başında Kuran olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "En önemlisi “Rabbinizi düşünün” Allah size ne kadar çok nimet verdi ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Allah’ın verdikleri saymakla bitmez ![]() Ama Rabbimizin bizden istedikleri hiç fazla değil ![]() En önemli isteği namaz kılmamız ![]() ![]() Bu kadar nimete karşılık 5 vakit namaz sizce çok mu? “elhamdülillah müslümanım” diyen biz kullar namaz kılmaya koşarak gitmemiz lazım ![]() Ama bazı kullar namazlarını kılmıyor ![]() Namazı kılmayan kullar var ![]() ![]() Ama bir gün son nefesinizi verdiğinizde “keşke” diyebilirsiniz ![]() “Keşke ibadetlerimi yapsaydım, keşke namaz kılsaydım” Namaz kılmak için geç değil, ama kılmadığınız her saniye için çok geç olabilir ![]() Dünyalık işlere dalıp bunları hiç düşündünüz mü? Belki düşünüp “vaktim yok” diyenler vardır ![]() ![]() Erkek ve bayan muhabbetlerinde dedikodu yerine namazdan konuşulsa daha iyi olmaz mı? Özetle hayatımızın anlamı olan namazıda bırakırsak hayatımızın anlamı kalmaz ![]() ![]() Sizi günahlardan, şeytandan, küfürden kısacası tüm kötülüklerden koruyan namazı kılmak için geç değil ![]() ![]() __________________ "Sabah namazını kılan kimse Allah'ın himayesindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|