![]() |
Ruha Hitap Eden Ezan... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ruha Hitap Eden Ezan...Dînî inançlara ve yasayışa uzak bir gençtir Ertan
![]() ![]() ![]() ![]() Namaz kılma, oruç tutma gibi Allah'ın emirlerini yerine getirmez, hatta oruç tutmayı saçma bulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat aynı yol üzerinde gitmemektedir ![]() ![]() Yapılan tedkiklerden sonra ameliyattan başka bir çözüm olmadığı ortaya çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böylece yıllar geçer ![]() ![]() ![]() ![]() - İbadetlerini yerine getirmiyorsun, hiç olmazsa Ramazan boyunca orucunu tut, der ![]() ![]() Bir Ramazan günü yine eşi sahura kalkmıştır, tüm ısrarlarına rağmen yine beyini oruç tutmaya ikna edemez ![]() ![]() ![]() Bu ses, her zaman duyduğu ezan sesiydi, ama hiçbir zaman o İlâhî davet onun dikkatini bu kadar çekmemişti ![]() ![]() ![]() Acaba o manevî çağrı yeni bir yaşantının başlangıcı mı olacaktı? Neden her Müslüman oruç tutuyordu, aç susuz kalıyordu? Kendi de bir gün oruç tutmayı denese, Yaratanın verdiği nimetlerin değerini anlayıp aç kalan insanların durumunu anlasa, ne olurdu? Tüm bunları düşünürken ezan sesi evin içini doldurmuştu ![]() ![]() Birden yaşantısı gözünün önünden geçti ![]() ![]() ![]() ![]() - Aman Allah'ım, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O gün sahur yemeği yemediği halde oruç tutmaya karar verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu büyük değişim herkesi şaşırtmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Okuduğum en güzel hikayelerden biri,sizlerlede paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Ruha Hitap Eden Ezan... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Ruha Hitap Eden Ezan...gerçekden çok güzel bir hikayeymiş çok etkilendim allah razı olsun biizmle paylaştığın için tşkler |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ruha Hitap Eden Ezan... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ruha Hitap Eden Ezan...Vakit ayırdığın ben teşekkür ederim |
![]() |
![]() |