Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aramızda, doktor, edermsnz, hemşire, mıyardm

Aramızda Doktor ya da Hemşire Var mı?Yardm Edermsnz? :(

Eski 03-20-2008   #1
fbligirl

Aramızda Doktor ya da Hemşire Var mı?Yardm Edermsnz? :(

ARKADASLR BNM PERFRMANS ÖDWİM VAR VE BİR DOKTRLA RÖPÖRTJ YPMM LAZIM ARANZDA DOKTOR YADA HEMŞRE OLN VARMI?LTFEN YARDM EDN TŞKLER ŞMDİDEN
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : yardm edermsnz? :(

Eski 03-20-2008   #2
mate

Ah canım benim keşke dediğim şeylerden biri doktor olmaktı Keşke yardımcı olabilseydim, benim bildiğim yok ama belki birileri vardır forumdaSen bir etrafına sor eğer hiç bulamazsan ben aracı olarak yardımcı olmaya çalışırım sana
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-20-2008   #3
fbligirl

Alıntı:
mate tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ah canım benim keşke dediğim şeylerden biri doktor olmaktı Keşke yardımcı olabilseydim, benim bildiğim yok ama belki birileri vardır forumdaSen bir etrafına sor eğer hiç bulamazsan ben aracı olarak yardımcı olmaya çalışırım sana
TŞK EDR OF:(

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com