![]() |
Öğretmen Öğrenci diyalogları |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Öğretmen Öğrenci diyaloglarıEvladım, o dudağının altındaki şey nedir öyle? - sakaaal ![]() ![]() - berbere gidiyosun ![]() - hocam zengin ettiniz elin adamını ![]() - kaçtı numaran ? - kim o konuşanlar? ümit, mert ikiniz dışarı ![]() ![]() - ama hocam? - dışarı çıkın ![]() ![]() - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk!* - ![]() ![]() ![]() - yemediniz di mi? - yemedim ![]() ![]() - eh madem öyle ![]() ![]() ![]() ![]() -mehmet çıkar mısın dışarı? +ben ne yaptım hocam ya? -çık diyorum ![]() +ya hocam herkes konuşuyo bi tek beni mi görüyosunuz? -mehmet tamam çık yok yazmıyacam ![]() +(akabinde mehmet kafasını sağa sola yatırarak sınıftan çıkar) - sen, uzun saçlı, dışarı çıkıyosun ![]() ![]() - *ben tek kelime etmedim ki? Arkadaş çıkarken arkadaşları hocaya durumu izah etmeye çalışır ![]() - onu sınıftan atmak salaklıksa, evet ben salağım ![]() ![]() Hoca- kim konusuyo lan orda? Hayrullah- ben konusuyorum hocam !!! Hoca- ne konusuyosun olm bi saattir? Hayrullah- bu işletim sisteminin yanlışlığını hocam Hoca- neyin ![]() ![]() Hayrullah- eğitim sisteminin yani pardon Hoca- iyi haydi cık dısarda konuş Hayrullah- ayşe gel gidiyoruz Hoca- ayşe nereye geliyo olm !!!! Hayrullah- ayşeyle konusuyodum hocam Hoca- ayşe otur kızım sen ![]() ![]() Hayrullah- ayşe kalk lan !!! sözüm bitmedi daha Hoca- olm bak vericem disipline, ayşe otur kızım sende Hayrullah- ayşe o mu ben mi düşün karar ver ben dısarda olucam Hoca- ayşe nereye kızım otursana manyak ![]() ![]() ![]() Ayşe- alın dersinizi eve gidiyorum ben Hoca- iyi aferin ![]() ![]() ![]() Hayrullah- neyse susalım ![]() ![]() Hoca- peki Yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben -yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam -çıkkkkkk dışarııııı zevzek Hoca : huseyin yeter artik, cik disari ! Ben : hocam olmaz, cikmam ! Hoca : cik disari dedim neden cikmiosun ? Ben : hocam beni dersten atacaksaniz benimle beraber 3 kisi daha atmaniz lazim ![]() ![]() Hoca : o nedenmi$ ? Ben : tek ba$ina okey oynanmio hocam Öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir Hoca : çık dışarda gülmeye devam et ![]() ![]() Öğrenci : aaa ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca : defooool ![]() ![]() - çık lan dışarı! + siz çıkarmıyorsunuz, ben çıkıyorum #5991692 !? -oglum sus artik atarim disari bak ![]() +niye hocam lazim degil miyim? -kalk bakayim, cik disari ![]() +(kapiyi acip, tekrar ogretmene doner) bak pisman olursun ama? -cik dedim! +(disari cikar, kapiyi kapatir, birkac saniye sonra kapiyi aralayip kafasini iceri uzatir) bak, bir daha gelmem ama? -defoooool! Bi ders boyunca surekli gerzek espiriler yapan arkadas, son cinligini yapmak üzeredir, parmak kaldırır; -hocam bisey sorabilir miyim? -sor bakalım ![]() ![]() -size baba diyebilir miyim? e -sen bi gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özel eğitimle ilgili bir dersin 90 ![]() ![]() - siz üçünüz dersin başından beri rahatsız ediyorsunuz beni! böyle devam edecekseniz çıkın lütfen, düzgün duracaksanız kalabilirsiniz! - biz çıkalım o zaman hocam ![]() - rahat duracaksanız kalın ![]() - yok biz çıkalım hocam ![]() - çıkın bidaha da gelmeyin bu derse ![]() Cocuklar bakin bu bocegin adi blatica germanica -hocam nerden anliyosunuz ya ![]() ![]() -cocuklar ayagindan tabiki, ayaklar cok onemlidir ![]() -hocam ben ne bilim, boyle sacma seymi olur nerden anlayim ben? ne alakasiz ders almisiz bilsek secmezdik, ne bocegi, ne ayagi? -cik disari sakin bi dahada dersime gelme!! Cocuk tam disari cikarken hoca sorar: -senin adin ne? Cocuk kapinin disindan ayagini sallar -ayagimdan tanisana pezevenk! Hoca: günaydın ! Sınıf : sağol ![]() ![]() ![]() Hoca: aydoğ,göksel,aktürk sizler dışarı ![]() A-g-a: hocam niye daha ders bile başlamadı ?? Hoca: siz konuşcak gibi duruyosunuz ![]() ![]() ![]() A-g-a: ama yoklama,devamsızlık ![]() ![]() ![]() Hoca: germeyin beni ! - çabuk çık dışarı! (kalkar hiç istifini bozmadan, kapıya ulaşır ![]() - bak hala cevap veriyor! (enter: mavi ekran ![]() ![]() ![]() - gel buraya! - siz konuşanlar dışarı ![]() - biz mi hocam? - siz tabi ![]() ![]() ![]() - hocam, atmayın ya ![]() ![]() ![]() - çık dışarı terbiyesiz herif, dersi bölme ![]() ![]() - o zaman çıkayım hocam, sağolun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hocam hani bi daha konusursak atacaktiniz? +bak bi kelime daha edersen atarim ![]() -tamam ben de tam onu diyodum iste, e hadi ![]() +cik disari ![]() -peki hocam ![]() ![]() +otur yerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|