![]() |
Seni Sevmek Öyle Güzelki! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Seni Sevmek Öyle Güzelki!Seviyorum seni ![]() Canımdaki yaşayan can gibisin ![]() Her an seninle yaşıyorum ![]() Karanlık gecemde gözlerin bir yıldız gibi parlıyor gözlerin ![]() Sevginin sıcaklığı süzülüyor yüreğime ![]() Seni sevmek için kalbimdeki umut kırıntılarını senin yüzündeki tebessümlere yüklüyorum ![]() Seninle, iki ayrı bedeninin tek kalbindeki bir sevdayı yaşıyoruz ![]() Sana söylediğim her kelime, sana okunan her şiir senin kalbindeki sevgiyle güzelleşip özel bir sevda oluyor ![]() Sevdalıyım sana ![]() ![]() Her lokmada daha çok seviyorum seni ![]() Yıldız olup senin karanlığında gözlerinde kaybolmak belki senin sevginde nefes almak, yalnızlığa perdeleri çekip mutlulukların gölgelerinde serinlemek seni sevmek ![]() Seviyorum seni demekten öte senin için yaşıyorum bu hayatta ![]() Öyle tutulmuşum ki sana anlatamam ![]() Daha çok sevmek için yüreğine konakladım ![]() Bir misafirdim ilk önceleri ama artık öyle değil, seni, senin kalbinde yaşa¤¤¤¤¤ se viyorum ![]() acılara seninle gülümsüyorum ![]() Senin gül yüzünde umutla bakıyorum artık yarınlarıma ![]() Uçurumun kenarında solmayı bekleyen bir çiçekken, senin sevginle yeniden mutluluklara tomurcuk açıyorum ![]() Her sabah perdeleri aralayıp günışığıyla sevgini dolduruyorum dünyama Sen farklısın ![]() Canımsın, nefesimin mutluluk rengindeki suretisin, sevdanın en güzel meleğisin ![]() Kalbimdeki tek can, hayata dair tek umudumsun ![]() Seninle yaşayıp, hayata yine seninle bakıyorum ![]() Seni düşündükçe sevdan daha da büyüyor kalbimde ![]() Oturduğum kayaların üzerinde, gözlerim ufka senin gözbebeklerin geliyor, gözlerimin önüne ![]() Gözlerin ufkumda büyüdükçe satırlara dökülüyor sevdan ![]() Her hecede her sözcükte seni yazıyorum ![]() Sen nefes aldıkça ben mutlu oluyorum buralarda ![]() Seni sevmek öyle güzel ki anlatamam ![]() Çünkü nedeni yok bu sevginin bir şeye bağlı olarak sevmek istemiyorum seni; seni sadece sen olduğun için seviyorum ![]() Eskiden hep “Ben ![]() şimdi “Biz ![]() ![]() ![]() Yani geleceğimsin benim ![]() ![]() Seni sevmek, her yeni güne seninle başlamak ve her günün bitişinde her şeye rağmen seni sevmek çok güzel ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Seni Sevmek Öyle Güzelki! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Seni Sevmek Öyle Güzelki!Ellerine sağlık güzel bi şiir
|