![]() |
.oO°Oo.ÖLüyorum.oO°Oo. |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() .oO°Oo.ÖLüyorum.oO°Oo.![]() "DakikaLaRın DuRduğu , GünLeR HızLa İLeRken ; AkıyoRum Masmavi Denizin HıRçınLığına ![]() ![]() RüzgarR Esmeye ßa$LıyoR Yıkıp GeçeRcesine ![]() YağmuR YağıyoR Yava$ Yava$ KaRa ßuLutLaRdan ![]() Ü$üyoRum Estikçe RüzgaR ![]() DaLgaLaR VuRdukça UçuRumun KenaRındaki KayaLaRa ![]() AĞLIYORUM ! "DeLi RüzgaR Estikçe Co$uyoR DaLgaLaR ; ßenimse Ü$üyoR ßedenim , TitRiyoRum ![]() ![]() ![]() DaLgaLaR KayaLaRa VuRdukça , AğLıyoRum Sensiz SaatLeRde ![]() SoLgun ßuLutLaR YakLa$tıkça ßana DoğRu ÜRpeRiyoR Tenim ![]() HıçkıRıkLaRım KaRı$ıyoR DaLga SesLeRine Çoğu Kez ![]() Ayağımın ALtından Kayan TopRak PaRçasını HissediyoRum ; Ve O An ![]() DÜŞÜYORUM ! "KanıyoR KaLßim Siyahın Mateminde , ßeyazLaRa Çok Uzak ßedenim ; Ve Sana Çok Uzak ![]() ![]() ![]() ßuz Gißi SuLaRa Değince Tenim , KayaLaRın ARasında ![]() Ruhum ÖLümLe Hayatın ARasında , ßiR Gidip ßiR GeLiyoRum ![]() ßen ßunu ![]() HİSSEDİYORUM ! SavRuLuyoRum KuvvetLi RüzgaRLaRın SeRinLiğinde ![]() SüRükLeniyoRum En MaviLi DenizLeRin DaLgaLaRında ![]() KuRtuLmam Çok Güç ßiLiyoRum ; Ve TekRaR Ve Yine ![]() ![]() AĞLIYORUM ! Sen Gidince SoLuyoR Tüm ÇiçekLeR ![]() ßu YaLan Dünya ÇekiLmez OLuyoR ![]() KaRa SisLeR KapLıyoR DöRt ßiR Yanımı ![]() Nefessiz KaLıyoRum ![]() BOĞULUYORUM ! KaLkmaya ÇaLı$sam Yerimden ![]() Kimse TutmuyoR ELimi Sen OLmayınca ![]() İ$te O An ![]() BATIYORUM ! KuRtaRmıyoRLaR ßedenimi , SiyahLaRın ßatakLığından ![]() Ve ßen GaLißa ![]() ÖLÜYORUM !
![]() |
Cevap : .oO°Oo.ÖLüyorum.oO°Oo. |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : .oO°Oo.ÖLüyorum.oO°Oo.Çok hüzünlü olmuş paylaşım için sağol:img-cray:
|