|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aydın, bayındır, bilgileri, ilköğretim, nazilli, okulu |
Bayındır İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayındır İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bayındır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bayındır İlköğretim Okulu Resimleri - Bayındır İlköğretim Okulu Hakkında ![]() BAYINDIR İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ 1957 yılına kadar Bayındır Köyünde ilkokul olmayışı nedeniyle öğrenciler,köye 8 km uzakta bulunan Arslanlı İlkokuluna gidip gelmişlerdir ![]() 1956 yılında muhtarlık ve köylülerin girişimi ile köye ilkokul yapılmasına karar verilmiş ve geçici olarak köy camii ve Hüseyin YILDIZ kahvehanesinde 1956-1957 Eğitim ve Öğretim yılında bir öğretmen ile eğitime başlamıştır ![]() Bu arada iki dershane bir öğretmen odası bulunan okul yapılarak eğitim ve öğretime hazır hale getirilmiştir ![]() Okulun yapıldığı arazi vakıflara ait iken 1962 yılında 17 000 TL karşılığında köy tüzel kişiliğine devredilmiştir![]() 1967 yılında temeli atılıp 1973 yılında bitirilip kullanılmaya başlanan öğretmen evi 1985 yılında yanmıştır Yanan bina onarılarak bugün sınıf olarak kullanılmaya devam edilmektedir Okul bahçesi 2500 m2�dir Bayındır köyü ilkokulu tamiratı yapılması gerekmesine rağmen yapılmayıp,taşımalı eğitim merkezi olması nedeniyle 1996 yılında 8 sınıflı yeni binanın temeli atılmış,1997-1998 Eğitim Öğretim yılında eğitime başlamıştır![]() Okulun fiziki durumu yetersiz olması nedeniyle 1999 yılında odunluk-kömürlük,2001 yılında bir anasınıfı ilave edilmiştir 2001 yılında eski bina yıkılarak okul bahçesinin genişlemesi sağlanmıştır![]() 1956-1957 Eğitim ve Öğretim yılının sonunda okul binası tamamlanınca Bayındır köyüyle birlikte Gedik- Şimşelli- Eycelli-Bekirler- Ketendere- Kızıldere- Gedikaltı ve Kardeşköy�den öğrenciler gelmeye başlamıştır Bu köylerde yeni okulların açılmasıyla öğrenci mevcudu yavaş,yavaş azalmıştır![]() Okulumuz ilk mezunlarını 2000 yılında vermiştir ![]() Bugün 8 yıllık Eğitim ve Öğretim verdiğimiz okulumuza Bayındır Köyüyle birlikte Ketendere,Hisarcık,Gedik, Gedikaltı, Kardeşköy, Kocakesik ve Künepe yerleşim merkezlerinden taşımalı olarak öğrencilerimiz devam etmektedirler ![]() Taşımalı öğrencilere yemek dağıtımı yapılmaktadır ![]() 2008 yılnda kurulan bilişim teknolojisi sınıfımız hem bilgisayar derslerinde hem de diğer derslerde aktif olarak kullanılmaktdır ![]() 2009 yılında okulumuz bünyesinde yapılan halı saha ile artık Beden Eğitimi dersleri burada yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() Bayındır İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bayındır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bayındır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bayındır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Bayındır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / NAZİLLİ Adı: BAYINDIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAYINDIR KÖYÜ Telefon Numarası: 2563343002 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi:Bayındır İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|