|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
banaz, bilgileri, gürlek, ilköğretim, okulu, uşak |
![]() |
Gürlek İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gürlek İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz UşakGürlek İlköğretim Okulu Hakkında - Gürlek İlköğretim Okulu Tanıtım - Gürlek İlköğretim Okulu Resimleri - Gürlek İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gürlek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyün kuruluş tarihçesi kesin olarak bilinmemektedir ![]() ![]() Hayvan otlatmak için eşme yöresinden gelen göçebeler zamanla buraya yerleşmişler ve köyün oluşmasına neden olmuşlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlkokul 1944 yılında köy halkı tarafından yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() 1 Ana Sınıfı Öğretmeni olmak üzere toplam 11 personel bulunmaktadır ![]() Köyden okuyarak meslek sahibi olan öğretmen, ebe, polis ve astsubay sayısı 50 civarındadır ![]() 2002-2003 Öğretim Yılında 5 derslikli bina yapılmıştır ![]() 2003-2004 Öğretim Yılında Okul Öncesi Eğitime başlanmıştır ![]() 2009-2010 Öğretim Yılı İkinci Yarısında Sınıf Öğretmeni Normu 3'ten 5'e Çıkmıştır ![]() 2010-2011 Öğretim Yılında Okulumuzdaki Tüm Sınıf Tahtaları Beyaz Tahtaya Çevirilmiştir ![]() 2010-2011 Öğretim Yılında Okulumuz Bünyesinde 1 Adet Çok Amaçlı Salon Düzenlenmiştir ![]() 2010-2011 Öğretim Yılında Okulmuz Bilgisayar Teknoloji Sınıfı Gösteri ve Slayt izleme Salonu Olarak Düzenlenmiştir ![]() Gürlek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz Okulun Telefonu: 276 331 30 05 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Gürlek Köyü Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: gurlekioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gürlek İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|