Belenbaşı Köyü Buca - İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belenbaşı Köyü Buca - İzmirBelenbaşı - Belenbaşı Köyü - Belenbaşı Köyü Buca - İzmir - Belenbaşı Hakkında - Belenbaşı Resimleri - Belenbaşı Tanıtım - Belenbaşı Bilgileri İlçe : Buca İL : İzmir İlköğretim okulunun ikinci kademesi için taşımalı eğitim yapılmaktadır Aile Hekimliği dolaysıyla haftada bir gün doktor muayenesi yapılmaktadır Elektrik, su, telefon ve asfalt mevcut Geçim tarıma dayalı zeytin, kiraz, sebze, hububat üretimi yapılmaktadır![]() Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır ![]() Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Var / Faal PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Var Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Köy Muhtarı : İSMET İLHAN Muhtarlık Erişim Bilgileri : Telefon : 0 (232) 427 62 76 Cep Telefonu : 0 (532) 275 42 13 Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 864 1997 / 722 İle Uzaklığı : 21 km İlçeye Uzaklığı : 13 km Rakım : 380 m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Belenbaşı köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|
|
|