|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, bilgileri, gülpınar, ilköğretim, manisa, okulu |
Gülpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaGülpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Gülpınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Gülpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Gülpınar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gülpınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gülpınar Köyü Alaşehir'e 20 km, Manisa'ya 100 km uzaklıktadır 1971 Yılından beri eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren okulumuz binası prefabrik tek katlı tek binadan oluşmaktadır 5 sınıfı bitiren öğrenciler taşıma merkezi okul olan Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu'nda 6, ve 8 sınıfı okumaktadır Okulumuzun norm kadrosu ikidir![]() Gülpınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 667 10 56 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Gülpınar Köyü Okulun Web Adresi: http://gulpinario meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 436956@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gülpınar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|