|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, irlamaz, manisa, okulu, pınar, refik, turgutlu |
İrlamaz Refik Pınar İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İrlamaz Refik Pınar İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu ManisaIrlamaz Refik Pınar İlköğretim Okulu Hakkında - Irlamaz Refik Pınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Irlamaz Refik Pınar İlköğretim Okulu Resimleri - Irlamaz Refik Pınar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Irlamaz Refik Pınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Irlamaz ilkokulu 1927 yılında üç sınıflı olarak köy camisinin yanındaki binada eğitim öğretime başlamıştır Okula yakın köylerden (Yayla, Gökgedik, Çatalköprü, Bektaş ve Aşağı Bozkır) öğrenci gelmiştir![]() 1957 yılında yapılan yeni bina 5 sınıflı olarak hizmete açılmıştır 2000 yılında ise hayırsever Ali PINAR tarafından 9 derslikli yeni okul yapılmış, yeni okula da babasının ismini vermiş ve okulun adı IRLAMAZ REFİK PINAR İLKÖĞRETİM OKULU olarak değişmiştir Okulumuz şu anda taşıma merkezli olup; Yayla, Osmancık, Dalbahçe ve Aşağı Bozkır’dan öğrenci gelmektedir Irlamaz Refik Pınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu Okulun Telefonu: 236 329 1033 Okulun Faksı: 236 329 1033 Okulun Adresi: Irlamaz Köyü Okulun Web Adresi: http://irlamazrefikpinar meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Irlamaz Refik Pınar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|