|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, gazi, ilköğretim, manisa, okulu, salihli |
Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Salihli Gazi İlköğretim Okulu 1968-1969 eğitim ve öğrenim yılında 5 derslikle "İlkokul" olarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() Uzun yıllar, normal ve ikili öğretim olarak hizmet vermiştir 1994 yılında bünyesinde ana sınıfına kavuşmuş olup, 1997 yılında da ilköğretim'e dönüştürülmüştür![]() Okulumuz 1999 yınında 18 derslikli ek binaya kavuşmuş olup halen; 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 19 Öğretmen, 1 Hizmetli ve 390 Öğrencisi ile tam gün eğitimle hizmet vermeye devam etmektedir Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: (236) 713 16 10 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Beşeylül Mahallesi Ordu Sokak No:17 Okulun Web Adresi: http://gaziilkoo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 397824@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|