Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çavuşlar, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl

Çavuşlar İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çavuşlar İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa

Çavuşlar İlköğretim Okulu Hakkında - Çavuşlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Çavuşlar İlköğretim Okulu Resimleri - Çavuşlar İlköğretim Okulu İletişim

Çavuşlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Manisa İli Sarıgöl İlçesi Çavuşlar Köyü'nde eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütmektedir
Okulumuz 1946 yılında eğitim - öğretime açılmıştır

1969 yılında yaşanan deprem ve sel felâketinden dolayı köyün yerleşim yeri değişmiştir

Ancak okulumuzda eğitim öğretim çalışmaları devam etmiştir Yeni yerleşim yerinde 1980 yılında 2 derslikli okul inşaatı yapılmış olup, 1981 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır Daha sonra köy imkânları ile ek 1 derslik yapılmıştır 1988 yılında ihtiyaç üzerine ilâve 2 derslik daha yapılmıştır

2000-2001 öğretim yılında valilik makamının oluru ile ilköğretim okuluna dönüşmüş ve aynı yıl okulumuzda ana sınıfı da açılmıştır

Ancak derslik yetersizliğinden ikili eğitim yapılmış olup, 2001 Mayıs ayında yapılan protokol sonucunda ek 4 derslik yapılmaya başlanılmış ve 2001-2002 öğretim yılına yeni dersliklerle başlanarak, normal eğitime geçilmiştir

Çavuşlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl
Okulun Telefonu: 236887 62 20
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: ÇAVUŞLAR KÖYÜ
Okulun Web Adresi: http://cavuslariomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: cavuslario@gmailcom - 469481@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çavuşlar İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com