|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akkayan, bilgileri, ibrahim, ilköğretim, manisa, okulu, salihli |
İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisaİbrahim Akkayan İlköğretim Okulu Hakkında - İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu Tanıtım - İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu Resimleri - İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu İletişim ![]() İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1950 yılında iki derslikli bir bina ile eğitim ve öğretime başlamıştır Bina devlet ve vatandaş işbirliği ile yapılmıştır 1966 yılında ek bir derslikli ikinci bir bina , 1985 yılında iki derslikli ek üçüncü bina ile ZAFER İLKOKULU olarak eğitimi sürdürürken 1992 yılında on bir derslik daha ek bina yapılarak okul , ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür![]() Okulumuza yeni ek binanın yapımında İbrahim AKKAYAN adında bir vatandaşın maddi yardımı nedeniyle okulumuza bu şahsın adı verilerek okulun adı “İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu “ olmuştur ![]() İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: 236 7142480Okulun Faksı: 236 7142418Okulun Adresi: Keli Mh 812 Sk No:64Okulun Web Adresi: http://www ibrahimakkayan meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 286145@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|