|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, demir, ilköğretim, kudret, manisa, okulu, salihli |
Kudret Demir İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kudret Demir İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaKudret Demir İlköğretim Okulu Hakkında - Kudret Demir İlköğretim Okulu Tanıtım - Kudret Demir İlköğretim Okulu Resimleri - Kudret Demir İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kudret Demir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kudret Demir, 07 12 1956 doğumlu olup, 1964 senesinde Salihli Altınordu İlkokulu'dan mezun oldu![]() Bornova Maarif Koleji'ni dördüncülükle kazandı 1976 yılında buradan mezun olduktan sonra 1981 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi uçak makine mühendisliği bölümüne girdi 1984 - 1985 yıllarında Amerika Birleşik Devletleri'nde yüksek uçak bölümü ihtisası gördü![]() 14 04 1991 yılında bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi![]() Babası Sayın Mithat Demir 1994 yılında arsayı bağışlayarak devlet işbirliği ile okul binasını oğlu Kudret Demir adına yaptırarak Türk milli eğitiminin hizmetine sunmuştur ![]() Okul 15 derslik, bir laboratuar ve anasınıfı ile 1997 - 1998 eğitim - öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() 2007 - 2008 öğretim yılında okulumuzun yapısı ise: 1 bilgisayar laboratuarı 1 fen laboratuarı 1 müzik sınıf 1 satranç sınıfı 1 teknoloji ve tasarım sınıfı 18 derslik 2 anasınıfı Kudret Demir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: 236 715 15 44 Okulun Faksı: 236 715 15 45 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www kudretdemir k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kudret Demir İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|