|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 100, akhisar, atatürk, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, yıl |
Atatürk 100. Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk 100. Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar ManisaAtatürk 100 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk 100 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk 100 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk 100 Yıl İlköğretim Okulu İletişim![]() Atatürk 100 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :Okulumuzun temeli ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün doğumunun 100 yılına isabet eden 1981 yılında İlçemiz Hacı İshak Mahallesi'nin " Yeldeğirmeni" mevkiinde atılmıştır İnşaatı bir yılda tamamlanan okulumuz 15 Kasım 1982 Pazartesi günü İlimiz Valisi E Zihni GÜRSOY , İl Milli Eğitim Müdürü Muzaffer KARINCA,İlçemiz Kaymakamı İ Fuat UĞUR Beylerin konuşmalarından sonra saat 12:00 de 100 Yıl İlkokulu adıyla açılmıştır![]() Okulumuz 1997-1998 Eğitim ve Öğretim yılında İlköğretime dönüştürülmüş ve aynı yıl adı Şehit Hakan Acarkanlı İlköğretim Okulu olmuştur Okulumuzun ismi,mahalle halkının itirazları sonucu 19/07/1999 tarihli vali oluruyla "ATATÜRK 100 YIL İLKÖĞRETİM OKULU" ismini almıştır Atatürk 100 Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar Okulun Telefonu: 236 414 35 18 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hacı İshak Mah Yel değirmeni karakolu karşısıOkulun Web Adresi: http://ata100yil meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 379314@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk 100 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri :![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|