![]() |
Suskun Yanlıslık |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Suskun Yanlıslık![]() SUSKUN YALNIZLIK Dolabıma astım ruhumu, İğneledim kederlerimi geçmiş levhasına ![]() Yer kalmadı,balık istifi, Yaşanmamış mecnun sevdasına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunla varlığının toplamı sıfır , Farkı bir ![]() Seni görsem de bir göremesem de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl bir şey bu aşk,bu kibir? Her yerimde ayak izlerin var, Takip ediyorum,izliyorum , Hepsi kalbime çıkıyor ![]() İzini kaybediyorum, Umutlarımı yıkıyor, Nefesimi tıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlüklerimi çıkarıyorum , Camekansız daha iyi görürüm diye, Meğersem evvelden takılıymış , Gözlerde yalnızlık camları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateş etmesini bilmiyorum , Ama sensizliğe kurşun sıkıyorum, Çarpıyor geri dönüyor, Tam alnımdan,kaderimin tam ortasından , Vuruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delip geçiyor ![]() Uzayan sohbet gecelerinde , Adını sonsuz kere tekrarlıyorum, Etrafımdaki herkese adını ezberletiyorum ![]() Her şeye senin adını veriyorum, Herkes susuyor, Her şey görünmez oluyor ![]() Bak şimdi de kendi kendime konuşuyorum, Gene yoksun, Gene susuyorsun, Geçli konuşsan ne fark eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ihtimal tanrı bir kulunun daha, Mutsuz olduğunu fark eder, Sensiz olan bu kulsa, Günde üç öğün senin adını zikreder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Suskun Yanlıslık |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Suskun YanlıslıkAteş etmesini bilmiyorum , Ama sensizliğe kurşun sıkıyorum ![]() ![]() ![]() çok güsell olmşş ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Suskun Yanlıslık |
![]() |
![]() |
#4 |
jasmine
|
![]() Cevap : Suskun Yanlıslıkpaylaşımın için tşkler
|