Aydında Bulunan Yabancı Dil Kursları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aydında Bulunan Yabancı Dil KurslarıAydın Yabancı Dil Kursları - Aydın'daki Yabancı Dil Kursları Adresleri - Aydın İlçeleri Yabancı Dil Kursları - Didim Yabancı Dil Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / DİDİM Adı: DİDEM DİL EĞİTİM KURSU Adresi: YENİ MAHALLE SELANİK CADDESİ NO:105/1 DİDİM AYDIN Telefon Numarası: 2568116030 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / DİDİM Adı: DİDİM İKİBİN YABANCI DİL KURSU Adresi: YENİ MAHALLE CUMHURİYET CADDESİ NO:114/4 DİDİM Telefon Numarası: 2568115359 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUŞADASI Adı: SÖK-DİL LİSAN KURSU KUŞADASI Adresi: DAĞ MAH KIBRIS CADDESİ HİTİT SUN PASAJI KAT:2-4 KUŞADASI AYDINTelefon Numarası: 2566131074 Faks Numarası: E-mail Adresi: adasokdil@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: AYDIN BOĞAZİÇİ YABANCI DİL KURSU Adresi: ZAFER MEYDANI ZAFER İŞHANI KAT:3 AYDIN Telefon Numarası: 2562256391 Faks Numarası: E-mail Adresi: bogaziciaydin@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: AYDIN LİSAN KURSLARI Adresi: HASAN EFENDİ MAH HÜKÜMET BUL 15 SOK NO:18 KAT:1 AYDINTelefon Numarası: 2562144821 Faks Numarası: E-mail Adresi: aydinlisan@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: AYDIN UZMAN BİLGİSAYAR İNGİLİZCE VE AÇIKÖĞREİM KURSLARI Adresi: RAMAZANPAŞA MAH MİMAR SİNAN CAD 6 SOKAK NO:5 KAT:2/3 AYDINTelefon Numarası: 2562124735 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: DERİCİOĞLU LİSAN KURSU Adresi: RAMAZAN PAŞA MAH MİMAR SİNAN UMUT VE SEVGİ YOLU 4 SOK NO:30/1 AYDINTelefon Numarası: 2562256599 Faks Numarası: E-mail Adresi: dericiogludil@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: GÜVEN AÇIKÖĞRETİM BİLGİSAYAR, BİLGİSAYARLI MUHASEBE VE YABANCI DİL KURSLARI Adresi: HASAN EFENDİ MAHALLESİ 1919 SOKAK NO:14 KAT:2 AYDIN Telefon Numarası: 2562137477 Faks Numarası: E-mail Adresi: guvenegitimkurslari@hotmail co mBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: PLATO AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ YABANCI DİL VE BİLGİSAYAR KURSU Adresi: RAMAZANPAŞA MAH MİMAR SİNAN 23 SOKAK NO:6 KAT:1-2-3 AYDINTelefon Numarası: 2562147676 Faks Numarası: E-mail Adresi: aydin@amerikankultur org trBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: ŞEKERZADE İNGİLİZCE KURSU Adresi: ADNAN MENDERES MAHALLESİ TURGUT ÖZAL BULVARI NO:31/2 OVAEYMİR/AYDIN Telefon Numarası: 2562261577 Faks Numarası: E-mail Adresi: bilgi@sekerzade com trBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / NAZİLLİ Adı: EZGİ BİLGİSAYAR VE YABANCI DİL KURSU Adresi: ALTINTAŞ MAH 334 SOK NO:15 KAT:2 NAZİLLİ-AYDINTelefon Numarası: 2563128283 Faks Numarası: E-mail Adresi: ezgi@ttmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / NAZİLLİ Adı: GÜL-BİM AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ YABANCI DİL VE BİLGİSAYAR KURSLARI Adresi: YENİMAHALLE 139 SOK NO:17 NAZİLLİ/AYDINTelefon Numarası: 2563138723 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: UYANIŞ BİLGİSAYAR İNGİLİZCE AÇIKÖĞRETİM VE KPSS KURSLARI Adresi: İNÖNÜ CAD KOCAÖREN İŞHANI KAT:4 SÖKE/AYDINTelefon Numarası: 2565127743 Faks Numarası: E-mail Adresi: ubilgisayar@yahoo com
|
|
|
|