|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, dinar, doğanlı, ilköğretim, okulu |
Doğanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarDoğanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Doğanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Doğanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Doğanlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Doğanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1968 yılında hizmete açılmıştır 1992 yılında Devlet millet işbirliği ile 5 derslikli bina yapılmış eski bina öğretmen lojmanı olarak düzenlenmiştir 2006 yılında 5 derslikli ek bina İl Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla yaptırılmıştır![]() Okul bahçesinde bulunan bölümlerimiz 2 okul binası, 1 sığınak, 1 kalorifer dairesi, 3 lojman ve kömürlüktür ![]() Açıldığında 1 400 m2 olan okul arsası 1992 yılında ek bina yapıldığında 3 900 m2?ye çıkarılmış 2005 yılında da belediyemiz imar çalışmaları sırasında okulumuza 2 100 m2 tahsis edilmiş ve toplam 6 000 m2 okul arsası olmuştur![]() Okulumuzda normal gündüzlü eğitim yapılmaktadır Okulumuzun Öğrenci sayısı 152?dir![]() Okulumuzda 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 9 derslik, 1 BT sınıfı, 1 eğitim araçları odası bulunmaktadır ![]() Şu anda 1 Müdür, 5 sınıf öğretmeni, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Beden Eğitimi Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 1 Ana Sınıfı Öğretmeni ve 1 Hizmetli görev yapmaktadır ![]() Doğanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: 272 373 13 14 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Doğanlı Kasabası Okulun Web Adresi: http://doganliioo meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 412785@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Doğanlı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|