|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| biliyor, bunlar, değildi, ettiklerim, hayal, musun |
Biliyor Musun Hayal Ettiklerim Bunlar Değildi.. |
|
|
#1 |
|
hayalet
|
Biliyor Musun Hayal Ettiklerim Bunlar Değildi..bıLıyorum artık sevmeyeceksın benı, yuzumu gormek bıLe ıstemıyorsun bıLıyorum ama en cok canımı acıtan bunLarı bana soyLemeden gercekLEstırmen oluyor![]() ![]() Oysa en basında herseyden vazgecmıstım ben, ama sen o herseyden vazgecmıs bır kosede unutuLmus, dısLanmıs sevgı fakırı oLan benı seveceğını soyLemıstın![]() ![]() Bunun ıcın ne cok emek sarfedıp benı olduğum yerden cıkarmıstın; karanLıktan![]() ![]() Bır mum ısığıydın bana bunu bıLıyordum ama sen aydınLığım oLacağını soyLuyordun, hersey cok guzeL oLacak sende sevebıLeceksın dıyordun![]() ![]() Kabuk bağLamıs yaraLArım vardı benım, nasır tutmus bır kaLbım ![]() Onu hıssedebıLmek ıcın kac kere yumrukLamıstım goğsumu atısını duyabıLeyım diye![]() ![]() En cok yaLnızken onunLaydım en cok unutuLmusken hıssedıyordum onu Gercekten sevebıLırmıydım ben ? YapabıLırmıydım bunu sence ? Sen buna benı ınandırmak ıcın herseyı yaptın ve bıLıyormusun en sonunda ınandırmıstın benı bende sevebıLecektım, benıde seven bırıLerı oLAcaktı artık![]() ![]() Ama ınsanLAr doyumsuz, kımse eLde ettıkLerıyLe yetınmıyor artık Hem bak sende yoksun artık sen de dayanamdın benım sevgısızLığıme![]() ![]() Burası yaLnızLıkLar sehrı ![]() ![]() benım ıcın kendımden baska sevenımın oLmadığı bır yer![]() Burda bır ısık bır umıt ıcın ınsanLar bırbırLerını yok edıyor![]() Sonsuz ıstek carpısıyor bu sehırde![]() bıLıyormusun bu sehır hep karanLık, aydınLığı buLamayanLarın sehrı burası SokakLarı ıssız caddeLerı soğuk, burda kımse kımseyı goremıyor En fazLa kendıne sığınıyor burada ınsan![]() ![]() Ve bıLıyormusun benı burdan cıkarttığında sana mınnetkârdım Ama yıne burdayım, kendımı arıyorum yıne buLamayacağım yerLErde kaLbımın parcaLArını arıyorum butun yaLnızLıkLarda, hayaLLerımın gercekLerını arıyorum yıne![]() ![]() Dediğin gibi ben hayaLLerde yasıyorum ama bıLıyormusun hayaL ettıkLerım bunLar değiLdi ![]() ![]() ![]() alıntı
|
|