|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, bolvadin, ilköğretim, okulu, özburun |
Özburun İlköğretim Okulu Bilgileri Bolvadin Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özburun İlköğretim Okulu Bilgileri Bolvadin AfyonkarahisarÖzburun İlköğretim Okulu Hakkında - Özburun İlköğretim Okulu Tanıtım - Özburun İlköğretim Okulu Resimleri - Özburun İlköğretim Okulu İletişim ![]() Özburun İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Özburun Kasabasında okul cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren eğitim öğretime açılmış olup elde bulunan kayıtlara göre 1928 yılında Muallim Sinan tarafından açılmış o günden itibaren eğitim öğretim devam etmektedir Okulun ilk açıldığı yer bu gün yerine yenisi yapılmış olduğu Cumhuriyet İlköğretim Okulunun bulunduğu yere 3 derslik olarak yapılmıştır Bu okulun ihtiyaca cevap vermediği için 1955 yılında Şehirönü Mahallesinde bulunan ve bu gün kullanılmayan taş bina inşa edilmiştir Çaybaşı mahallesindeki 3 derslikli okul 1970 yılında yıkılmış kasaba öğrencileri çeşitli binalarda (Belediyeye ait) eğitim öğretime devam etmişlerdir 1974 yılında şimdi kullanılan okulun avlusunda bulunan tek katlı okul inşa edilmiştir Bu binada halen eğitim öğretime devam edilmektedir 1993 yılında Devlet Millet işbirliği ile üç katlı Özburun İlköğretim Okulu inşaatı tamamlanmıştır Bu binada halen eğitim öğretime devam edilmektedir![]() FİZİKİ YAPI Okulumuzda toplam 14 derslik bulunmaktadır Ayrıca iki adet idare odası,1 adet öğretmenler odası, Laboratuar , Kütüphane ,Teknoloji Odası,İşlik , Arşiv ve odunluk kalorifer daireleri mevcuttur Okul bahçesi ihate duvarı yapılmış olup bahçe kenarlarının ağaçlandırılması yapılmıştır Okul Bahçesi öğrencilerin oyun alanı olarak kullanmaları için yeterlidir![]() SPOR ETKİNLİKLERİ Okulumuzda basketbol ve Voleybol sahaları mevcut olup öğrencilerin kullanması sağlanmaktadır Ayrıca Masa Tenisi araç gereçlerimiz mevcut olup uygun dönemlerde kullanılmaktadır Öğrencilerimizin yer hareketlerini yapabilmeleri için yeteri kadar yer minderlerimiz mevcuttur![]() Öğrencilerin çeşitli dönemlerde açılan futbol,voleybol ve basketbol turnuvalarına katılmaları sağlanmaktadır ![]() SOSYAL ETKİNLİKLER Okulumuzda Halk oyunları ekibi yöresel halk oyunlarını sergilemekte ustalıklarını göstermektedirler Öğrencilerim iz arasında çeşitli yarışmalar düzenlenerek kaynaşmaları sağlanmaktadır![]() Ayrıca okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu çeşitli tiyatro gösterileri kasaba halkına sunulmaktadır ![]() PERSONEL DURUMU Okulumuzda 1 müdür ve 1 müdür yardımcısı ile birlikte 1 anasınıfı usta öğreticisi, 5 sınıf öğretmeni, 1 Fen Bilgisi Öğretmeni , 1 Matematik öğretmeni, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve Türkçe Öğretmeni bulunmaktadır ![]() ÖĞRENCİ SAYILARI 2007-2008 öğretim yılında öğrenci sayılarımız aşağıdaki gibidir ![]() Ana Sınıfı :13 1-A :39 2-A :23 3-A :34 4-A :35 5-A :26 6-A :26 7-A :32 8-A :26 TOPLAM :254 öğrencimiz eğitim-öğretime devam etmektedir Özburun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bolvadin Okulun Telefonu: (0 272) 624 50 06 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Özburun Kasabası Okulun Web Adresi: http://ozburunioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 329322@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Özburun İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|