|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, anıtkaya, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
Anıtkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anıtkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarAnıtkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Anıtkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Anıtkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Anıtkaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Anıtkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Anıtkaya İlköğretim Okulu yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır Okulumuz Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 25 kilometresinde kurulan eski adı ile "Eğret" yeni adı ile "Anıtkaya Kasabası"nda bulunmaktadır İl merkezine ise 35 kilometre mesafesi vardır Okulumuz iki blok halinde bulunmaktadır A Blokta 2 kademe sınıfları, B Blokta 1 kademe ve okul öncesi sınıfları bulunmaktadır İki blok arasında yaklaşık 800m mesafe vardır![]() Misyonumuz Soran, sorgulayan,çevresinde olup bitenlere duyarlı ,iletişim kurabilen , bilgili, becerikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven bireyler yetiştiriyoruz ![]() Vizyonumuz Çağın gerektirdiği yenilikleri kavramış ,değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu özümsemiş ,yöneticisi,öğretmeni ve öğrencileri ile çevresine örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak Anıtkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272) 241 30 05-06 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Anıtkaya Kasabası Pk:03050 Okulun Web Adresi: http://anitkaya meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 442580@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Anıtkaya İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|