|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bayraktepe, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
Bayraktepe İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayraktepe İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarBayraktepe İlköğretim Okulu Hakkında - Bayraktepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayraktepe İlköğretim Okulu Resimleri - Bayraktepe İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bayraktepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2007 yılında Afyonkarahisar İl Özel İdare'si tarafından yaptırılmış ve hizmete açılmıştır ![]() Okulun Özellikleri : İkili öğretim uygulanmaktadır ![]() Okulun Bina Durumu : Okulumuz 2007-2008 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlamıştır Okulumuz 12 derslikten oluşmaktadır Okulumuzda 9 derslik, 1 anasınıfı 1 laboratuar , 1 bilgisayar sınıfı , 1 rehberlik odası , 1 kütüphane , 1 müdür odası , 1 müdür yardımcısı odası , 1 memur odası, 1 öğretmenler odası ,1 arşiv odası , 1 hizmetli odası mevcuttur![]() Isınma Şekli : Okulumuzun ısınması katı yakıt-kaloriferlidir ![]() Elektirik Durumu : TEDAŞ ulusaldan sağlanmaktadır ![]() Su Durumu : Su şehir şebeke suyu kullanılmaktadır Okulumuzun yedek su deposu vardır![]() Derslik Sayısı : 12 Öğrenci Kapasitesi : 430 Laboratuar : Okulumuzda 1 adet Fen Bilgisi Laboratuarı vardır ![]() Depo, Ambar ve Arşiv : Okulumuzda 1 adet kalorifer kazanı ve kömür deposu , 1 adet arşiv vardır Ambar odası bulunmamaktadır![]() Spor Salonu : Okulumuz da kapalı spor sahası bulunmamaktadır ![]() Sosyal Faaliyetler için Ayrılmış Odalar : Okulumuzda sosyal faaliyetler için ayrılmış bir oda bulunmaktadır ![]() Revir Odası : Revir odası yok Bahçenin Alanı : 3815 m Ağaçlandırılması : 2008 - Mart ayında ağaçlandırma yapılmıştır Bayraktepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272) 217 34 59 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://bayraktepe meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bayraktepe İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|