|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, toki |
Merkez Toki İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez Toki İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarMerkez Toki İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Toki İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez Toki İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez Toki İlköğretim Okulu İletişim Merkez Toki İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz TC Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından 2008 yılında tamamlanarak İl Özel İdaresine aynı yıl devredilmiş 2008-2009 Eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır![]() 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında okulumuz 630 öğrencisi ile normal öğretime devam etmektedir Fiziksel Özellikleri Okul binası 3 katlı olup bünyesinde; 24 derslik,3 Ana Sınıfı, 2 Özel Eğitim Sınıfı,2 Fen ve Teknoloji Laboratuarı,Müzik Odası,Görsel Sanatlar Odası,Teknoloji Tasarım İşliği,2 Bilişim Teknolojileri Laboratuarı, Kütüphane,Rehberlik Odası,Toplantı ve Seminer Salonu,Öğretmenler Odası,Müdür Odası,Müdür Yardımcısı Odalarıı,Hizmetliler Odası ve Kantin bulunmaktadır ![]() Okul Bahçesinde öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirebileceği futbol sahası,etrafı tel kafesle çevrili Voleybol ve Basketbol sahası mevcuttur ![]() Merkez Toki İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272) 218 70 59 Okulun Faksı: (272) 218 70 59 Okulun Adresi: Hoca Ahmet Yesevi Mah 988 Sok No:3Okulun Web Adresi: http://merkeztoki meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 967758@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Merkez Toki İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|