|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, emirdağ, ilköğretim, mola, okulu, şükrü |
Şükrü Mola İlköğretim Okulu Bilgileri Emirdağ Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şükrü Mola İlköğretim Okulu Bilgileri Emirdağ AfyonkarahisarŞükrü Mola İlköğretim Okulu Hakkında - Şükrü Mola İlköğretim Okulu Tanıtım - Şükrü Mola İlköğretim Okulu Resimleri - Şükrü Mola İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şükrü Mola İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1998-1999 yılında Emirdağlı hayırsever Şükrü Mola tarafından yaptırılmıştır Şükrü Mola 1928 yılında Emirdağ?da doğmuştur İlkokulu İnkılâp İlkokulu?nda okumuştur Askerliğe kadar baba mesleği olan hayvancılıkla uğraşmıştır 1948-1950 yılları arasında Diyarbakır?da vatani görevini yapmıştır Askerlik dönüşü evlenmiş ve 8 çocuğu olmuştur 2003 yılında vefat etmiştir![]() Şükrü Mola hayırsever bir aileden gelmektedir Çok çalışarak ekonomik durumunu düzeltmiş ve çeşitli hayır ve eğitim kurumlarına bağış ve katkıda bulunmuştur Bu katkılarına en büyük örnekte Şükrü Mola İlköğretim Okulu?dur![]() Okulumuz bünyesinde 12 derslik, 2 idare odası, 1öğretmenler odası, 1hizmetli odası, BT sınıfı, kütüphane, çok amaçlı salon, basketbol ve voleybol sahası bulunmaktadır ![]() Şükrü Mola İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emirdağ Okulun Telefonu: 272-442 54 85 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karşıyaka Mah Çinier Sok No:4 Okulun Web Adresi: http://sukrumola meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 757996@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şükrü Mola İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|