|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, dinar, ilköğretim, menderes, okulu |
Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarMenderes İlköğretim Okulu Hakkında - Menderes İlköğretim Okulu Tanıtım - Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Menderes İlköğretim Okulu İletişim ![]() Menderes İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ: Yasalar ve mevzuat çerçevesinde, imkan ve yetkilerimiz dahilinde, okul toplumunun paydaşları olan öğrenciler, veliler, öğretmenler ve diğer okul çalışanları için demokratik bir eğitim-öğretim ortamı hazırlamak ve sunmaktır ![]() VİZYONUMUZ: Mensubu olmaktan gurur duyulan, eğitim-öğretim faaliyetlerinde mesai saati sınırlamasından uzak, hem akademik başarılarıyla, hem de sosyal-kültürel-sportif aktiviteleriyle aranan bir okul olmaktır ![]() Okulumuz 2009 Yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() 2-OKULUN ÖZELLİKLERİ :Normal gündüzlü öğretim yapılmaktadır ![]() 3-OKUTULAN SEÇ DERSL rama, medya okur yazarlığı, takviye ve etüt çalışmaları4-ÖĞRENCİ BAŞARILARI :Genel olarak yıllara göre öğrenci başarısı % 100 civarında olmaktadır Öğrenci velileri ile sürekli işbirliği ve öğrencilere rehberlik yapılarak öğrenci başarılarının arttırılmasına çalışılmaktadır![]() 1-BİNANIN ÖZELLİKLERİ: A)ISITMA DURUMU :Kaloriferlidir ![]() B)AYDINLATMA :Elektrik ![]() C)SU :Şehir şebeke suyuna bağlı ![]() D)KANALİZASYON :Şehir kanalizasyon suyuna bağlı ![]() 2-DERSHANELER :16 dersliklidir ![]() 3-LABARATUARLAR :Okulumuzda Fen Laboratuvarı ve Bilgi Teknoloji Sınıfı vardır ![]() 4-OKUL SINIF KİTAPLIK :Okul kütüphanesi mevcuttur Ayrıca sınıflarda kitaplık mevcuttur![]() 5-ATELYE DURUMU :Yoktur ![]() 6-DEPO,AMBAR, ARŞİV ![]() 7-SPOR SALONU :Vardır ![]() 8-İDARİ ODALAR :Müdür, Müdür Yardımcısı, Rehber Öğretmen Odası, Öğretmenler odası ve hizmetli odası mevcuttur ![]() 9-DİĞER SOSYAL FAALİYETLER İÇİN AYR YER :Futbol, basketbol ve voleybol oyun alanı mevcuttur![]() Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: 272 3531211Okulun Faksı: Okulun Adresi: Otogar Mahallesi Kardelen Sk No:3 Okulun Web Adresi: http://www dinarmenderesilkogretim k1 2 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Menderes İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|